sâmbătă, 4 decembrie 2021

Căldură în calorifere - canci dar CMTEB ne oferă un app android în timp ce Nicușor Dan & Radu Mihaiu dorm

Doar vreo 257 de imobile număram azi dis-de- dimineață în sectorul 2 figurând  'fără parametrii' ( a se citi  complet reci de vreo 8 zile ) conform noului android app CMTEB. Sigur că app nu arată și data de când CMTEB nu livrează absolut nimic ci se limitează la gargara cu update-urile zilnice. Pot paria cu oricine că până la ora apariției postării, vor pune alt termen în locul orei 10 fiindcă după opt zile mai merg două în weekend, nu ?
Oricum ar fi interesant de aflat cât a costat app și cine l-a făcut, promit să studiez problema care mi se pare o batjocură de amploare dar cui să spui, cui să reclami  ? 
După ce am făcut-o praf pe Pandele - Firea ani de zile, acum m-a blocat pe meta-fb și persoana publica nicusordan.ro fiindcă politicienii sunt la fel, toți plătim taxe ( degeaba ) dar numai pupincuriștii proprii au voie să le comenteze marile realizări.

Apropo, Mihaiu Radu , primarul USR al sectorului 2, se preface a nu cunoaste situația,  fiindcă în fond nu este treaba lui ci a lui Nicușor, nu-i așa ? Omul face piața în Obor și postează poze cu tarabagioaicele. La doi pași de Obor lumea stă în frig în apartamente dar în mod curios pe primari nu îi scuipă nimeni pe stradă.

Închei cu o mea culpa : da, am votat ca un bou dar a fost pentru ultima dată...

UPDATE

Cum ziceam...😉


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu