duminică, 18 octombrie 2020

Punctul cu VAR : Ghilezan vs Năstase nula na nula în problema Națională

 


Dom' Bombonel,  e în regulă, noi știm că Ghilezan, poreclit din varii motive de catre  lume rea Bovinezan,  e doar unul dintre tristii cu opinii verticale care au  oscilat intre taranism - monarhism - liberalism si desigur  in final a ajuns suporter al PeSeDismului, in functie de mana care l-a hranit, dar mai stim și că analfabeții care  se aseamănă se adună. 

Spiritul războinic ni s-a mutilat. Umilința de la Oslo, unde am pierdut cu 4-0, nu rămâne decât un moment de depresie pentru o viitoare ieșire din hău. E doar  rezultatul unei înfrângeri recurente, a unui plan de decimare a elitelor naționale, săvârșite cu o ură habotnică, sădită din exterior. ( RL )

Ce poti sa mai spui dupa ce ai citit despre "Spiritul razboinic" al unei natiuni care poseda vorba "Capul plecat sabia nu-l taie" ?  Mars ma, bovinezane la pascut, drum bun.  

În rest, dom' Nastase, zau asa,  lasati tunsorile fotbalistilor si mai studiați un DEX care nu mușcă si poate aflati mai multe amanunte despre "mingie".

In alta ordine de idei,  citind opiniile lui Petrescu Dan , marele antrenor de echipe mici, despre nationala si Mirel Radoi am doar o constatare : "La plăcinte cash înainte, la război - no thanks, inapoi "  a fost deviza acestui mare patriot care, atunci când i s-a propus preluarea Naționalei, a preferat să antreneze în China ( de unde si fost demis dupa o vreme ). Apropo despre asta ce impresie o fi avut  cuplul Bombonel-Bovinezan ?

Pe final, o minora constatare de ieri : nefiind tăticul-Rege, Steven Gerrard l-a lăsat pe prințișorul Ianis în tribuna derbyului Rangers-Celtic pe care, ce sa vezi, l-a castigat lejer si fara valoarea nationala damboviteana. 

Cum zicea, Bovinezan ? Lumea straina si rea care decimeza elitele nationale ...cu lirele ei sterline care n-au miros.

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu