vineri, 16 octombrie 2020

Experienta Facebook la final

Ieri dupa amiaza, out of the blue, m-am trezit cu frumosul anunt alaturat. Nu e ca si cum m-ar mai  fi putut mira ceva la facebook, situl zuckerbergian de vanzari-cumparari caci despre social-media nu mai poate fi vorba demult.

Bref : treaba cu share, friends, tags, groups,  etc e pentru naivi, mai ales atunci cand  ai constantul obicei sa critici ne-discriminatoriu pe toata lumea de la politicienii escroci de toate culorile* la pipizdele influensare care-si expun nurii aproape explicit. Dar daca vei comite eroarea aceasta,  imediat se vor gasi  1001 de retardati pe care nu ii cunosti si  n-ai habar cine sunt "friends of friends", care vor raporta entuziast orice si atat le trebuie roboteilor zuckerbergieni pentru care e ok sa indemni publicul sa ignore pandemia si/sau masca dar nu e ok sa ii spui inui covidiot ca e retardat, ca de obicei  adevarul supara.


Un exemplu ? Voila : scrii despre o pizda covidioata si te trezesti raportat din motive de "nuditate si activitati sexuale". Ar fi de ras daca n-ar fi de plans cand nici macar n-am pus o poza cu ea in curul gol desi se afla peste tot in online.

De fapt e chiar distractiv fiindca singurele faze la care ti se intezice accesul sunt doar like-ul si comentariile, messengerul pentru socializarea real-time functioneaza. Despre cele minimum 50% conturi fake nu ma mai deranjez sa scriu, ele sunt cunoscute demult si tolerate de roboteii zaharbergieni fara probleme.

Astea fiind zise, it's time for  adio Zuckerberg, jucarioara ta pute rau a prostie , pardon, a  "political corectness"


* Nu vreau sa insinuez ceva in mod special, dar de vreo saptamana ma apucasem sa critic dur si PNL. Prostia raportacilor e ca twitterul unde pot publica linistit e la fel de penetrant, deci ne vom citi  doar acolo.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu