miercuri, 28 octombrie 2020

Covidioții tineri pupători de moaște au idee cui se închina înainte de 1989 PF Dan Ilie Ciobotea ?

PF Daniel a vorbit ieri în predica ținută în fața celor câteva sute de credincioşi prezenţi la Catedrala Patriarhală de sărbătoarea Sfântului Dimitrie cel Nou, despre "minunile Sfântului Dimitrie", spunand că în toamna anului 1989, la Hramul Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou, autorităţile comuniste au interzis închinarea la sfintele moaşte, motivând că în aceeaşi zi, în clădirea de alături, unde era sediul Marii Adunări Naţionale, ar avea loc o şedinţă importantă.
"Această umilire a Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou a fost răsplătită în sensul că peste câteva luni regimul comunist a căzut"

Si iata cativa covidioti agitati care s-au grabit sa il si creada nepunandu-si fireasca intrebare : oare Sf. Dimitrie nu vazuse cum traisera bucurestenii in frig - foame - frica pana in decembrie 1989 ? 

Dar sa-i lasam sa creada fara sa mai cerceteze, activitate care ar implica minim 2-3 neuroni functionali.

 

  

 

Nu am absolut niciun fel de problemă cu predica PF Ciubotea Daniel sau cu covidiotii agitati din clip, întrebarea mea e cu totul alta :  totusi, înainte de '89, mai precis intre '77 - '87  Ciubotea Daniel cui se închina, are careva vreo idee ?
Fiindca din interiorul CNSAS se vehiculeaza foarte multe chestii

 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu