marți, 6 octombrie 2020

Pelerinajul de hramul Sfintei Cuvioase Parascheva : meciul Tataru & Arafat vs Lumea Ortodoxă

Organizarea de sărbători religioase este permisă doar cu participarea persoanelor care au domiciliu sau reședință în locul unde se desfășoară evenimentul. Riscul major nu e doar participarea, e pe durata transportului spre localitate sau înapoi acasă. Dacă se stă în autobuz ore întregi, e suficientă o persoană infectată ca să îi infecteze pe toți. Sărbătorile religioase se fac, dar participanți sunt doar cei care au reședința sau domiciliului în localitatea respectivă

Le urez succes celor doi - Tataru & Arafat -  cu toate că m-ar mira să-l aibă deoarece Basilica are demult ofertele și pariez că a și strâns deja destui amatori să participe, de enoriașii din Voluntari ai cuplului Pandele-Firea nu mai pomenesc.

În locul celor două personaje  - Tataru & Arafat -  m-aș întreba de ce oare nu se găsește vaccinul anti-gripal sezonier  ( care momentan se dă în București doar pe sub mână de catre farmaciști  sau medicii de familie cantitățile fiind infime ) dar cum am zis și ieri, până în 15 Octombrie las politica.

După care, sa-i ocrotească Ăl-de-Sus pe PNL-iști in campania care urmează...  😎👿

 

 

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu