joi, 1 octombrie 2020

Pieleanu sociopologul curvar al PSD vs mahalagioaica-șefă Firea


Dialogul Firea -Pieleanu a avut loc , unde altundeva, in Latrina 3 : 

 

- A fost un exit-poll comandat de PSD. Aşteptăm scuze pentru că după exit-poll oamenii noştri au fost demobilizaţi în toate secţiile de votare, au fost alungaţi din secţii: ”Aţi pierdut, plecaţi, de ce mai staţi aici?”. 
- În clipa în care BEC va finaliza numărătoarea, veţi primi evoluţia votului pe minute dacă vreţi şi explicaţiile ştiinţifice. 
- Atunci cum ştiaţi ce se va întâmpla a doua zi? Nu ştiu despre ce vorbiţi. Avem prieteni comuni care mi-au transmis că dumneavoastră ştiaţi ce se va întâmpla a doua zi. Eu ştiam că sunteţi sociolog nu Nostradamus. 
- Deci aţi auzit de la un prieten… 
- Unii sunt lângă dumneavoastră în platou. ( in platou era Chirieac Bogdan n.m. )
- Lăsaţi-ne pe noi să ne ocupăm de explicarea instrumentelor cu care am lucrat. 
- E bine spus instrumentele, reveniţi la realitate. Sunt instrumente, dar nu sociologice, din altă zonă. 


Acum, ce sa poti sa mai spui, printre hohotele de ras ? 
Ca Pieleanu & Avangarde sunt scula platita de PSD de vreo 10 ani si ceva de cand fabrica sondaje aiuristico-burtologice facute contra-cost in birou, toata lumea stie.  
Ca Pandele - Firea e atat de ticnita incat il considera pe Pieleanu "un instrument din alta zona" si e capabila sa conteste alegerile fiindca rezultatele nu au picat fix pe exit-polls , asta e de resortul salonului de la Obregia rezervat Latrinei 3. 
Caci despre ticneala de a cere refacerea completa a alegerilor bazata pe niste imagini fake-news, noaptea mintii e prea putin spus...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu