miercuri, 21 octombrie 2020

O altă flegmă în obrazul electoratului : Iordache #AltăÎntrebare girat de...USR + PSD = ❤️️

Fapt : "Florin Iordache, autorul Ordonanței 13, prin care era legalizată corupția, a fost numit de Parlament președinte al Consiliului Legislativ* "

Imediat dupa anuntarea candidaturii sarise sa dea cu capul Barna Dan liderul USR

  •  ”O sfidare la adresa oricărui român cinstit,  Domnul Iordache a fost vârful de lance al regimului Dragnea în lupta pentru distrugerea justiţiei independente”

Dupa care ieri s-a trecut la vot , unde ce sa vezi ? ( Retineti ca in sala erau prezenti  41 parlamentari PNL si 20 USR )

Pentru Florin Iordache au fost 185 de voturi „pentru” / 42 de voturi „împotrivă”, Ionuţ Duli Mazâlu -  propus de USR a avut 2 voturi „pentru” ( in sala aflandu-se 21 de USR-isti )  / 226 de voturi contra iar Augustin Zegrean -  propus de PNL a avut 41 de voturi „pentru” / 187 de voturi „contra”.

 


La votul pentru George Edward Dircă - senatorul-candidat USR ca preşedinte al Secţiei de evidenţă oficială a legislaţiei şi documentare  au  fost tot 240 de voturi din care  senatorul USR a obtinut 174. De cine a fost votat e simplu de socotit daca PNL + USR aveau doar 61 de parlamentari prezenti.

End of story : fix asa a functionat intelegerea PNL cu USR, fix ca un blat intre USR & PSD  dar asa ceva nu veti citi la gigelusii de la Hoitniuz sau G4Media,  nici la "influenceri"& bloggeri  pentru care "artimetica" e o chestiune nitelus  mai dificila atunci cand nu numara ce incaseaza pentru postari.

Cum sa aduci la guvernare asemenea specimene ?!

In concluzie, baietei blatisto - haBARNAisti de 6 - 7 - maxim 10 %, de aici incolo sa va futa voteze cainii purtatori de covrigi cu oameni noi in coada.


* Cititi aici ce poate face mizerabilul  cIordache in functia respectiva

s-au exprimat tot 240 de voturi. Candidatul USR a primit 174

Citeste mai mult: adev.ro/qiijsrs-au exprimat tot 240 de voturi si
s-au exprimat tot 240 de voturi. Candidatul USR a primit 174.

Citeste mai mult: adev.ro/qiijsr
s-au exprimat tot 240 de voturi. Candidatul USR a primit 174.

Citeste mai mult: adev.ro/qiijsr
s-au exprimat tot 240 de voturi. Candidatul USR a primit 174.

Citeste mai mult: adev.ro/qiijsr

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu