luni, 21 septembrie 2020

Un alt candidat - iepuraș al PSD : Bucura Dan , ex-jurnalist


Este o metoda veche verificata in practica,  de cand cu alegerile intr-un singur tur, in care, intotdeauna primarul in functie are prima sansa : se disipeaza voturile opozitiei acestuia inventand 1001 de candidati care sa smulga ceva, oricat de putin de la electoratul nehotarat.

Iata-l cum-necum pe omul nostru visand intr-o noapte ca poate ajunge primat, oh pardon, primar , deci, pac-pac!, cu "catindatura" la BEC,  nu c-ar fi contat prea mult ca la alegerile intr-un singur tur fara 25-30% nu contezi si el poate spera la vreo 0,1 - 0,2 % in cel mai optimist scenariu.

Numai ca, ce sa vezi, de dimineata pana seara, clamand ca ar fi  "jurnalist candidat independent" ataca... PNL&USR si candidatii lor ( ministri, fosti sau actuali, la gramada, nu conteaza ).
Despre Tudorache primar corupt in functie ? Gasiti voi ceva, orice vorbulita  aici la nea jurnalistul sondor-sociopolog de ocazie aplaudat de toti trollii PSD-online, care, ce sa vezi sunt coordonati de un alt jeg coleg de "breasla" intitulat Zarescu si preluat entuziast de toate siturile PSD gen Buble-Tusa #pesurse 




 


Dupa care, peste fix o saptamana ( verificati scorurile lunea viitoare dupa alegeri ) , toti iepurasii isi vor incasa complimentele PSD by VISA/Mastercard

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu