vineri, 4 septembrie 2020

Cum se suie scroafele-n copac : Firea vrea să o pună pe Dana Budeanu pe listele PSD la parlamentare ?

Gabriela Firea, liderul organizaţiei PSD Bucureşti, vrea să-i ofere Danei Budeanu un loc eligibil pe listele partidului la alegerile parlamentare din toamnă, susţin surse din conducerea PSD
Se pare ca decizia finală va fi luată în funcţie de rezultatul alegerilor locale. În cazul în care Gabriela Firea va câştiga un nou mandat de primar general, va avea libertate totală pentru alcătuirea listelor PSD Bucureşti la alegerile parlamentare si Ciolacu va deveni o marioneta tip hartie igienica de sters la fund in Latrina 3.
De asemenea daca va fi re-aleasa primar visul umed etern al toapei din Voluntari va fi 99% cert: candidatura in 2019 la Cotroceni.
Firea a făcut singură şi lista PSD pentru Consiliul General, cu Petre Roman şi Mitică Dragomir. Dacă va câştiga din nou în Capitală, Marcel Ciolacu nu va avea niciun cuvânt de spus în faţa sa. Dacă va pierde, situaţia se schimbă. Marcel Ciolacu nu o vrea pe Dana Budeanu pe liste, dar nu vrea nici un conflict cu Firea"
In primul rand cand cititi "surse din conducere" inseamna unul-doi membri de sus nemultumiti de acapararea PSD de catre Voiculescu si sculelele Latrinei 3. Cum care scule ? Ia vedeti o foarte mica parte din podoabele  trimise de Voiculescu pe listele PSD din ultimele alegeri, fie ele parlamentare, europarlamentare si acum locale  ( ca sa nu ma insir toate numele de consilieri, sinecuristi, etc ) ?





Evident ca danajustlove  - Gutila ( care la 41 de primaveri isi zice danuta )   a dezmintit ( Pandele-Firea, la fel ) dar sa fim seriosi, ce altceva puteau face  acum mahalagioaicele?
Astea fiind zise, sa speram ca bucurestenii nu sunt complet idioti sau sado-maso ca sa mai suporte inca 4 ani batjocurile caricaturii soldovence  din Voluntari.
S-or sui scroafele in copac dar doar daca li se permite...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu