joi, 24 septembrie 2020

Băsescu scoate dovada corupției : 2,5 milioane dolari din banii Crescent au ajuns la Firea

"Cred ca Nicusor Dan va ajunge primar" - Basescu Traian la Hotnews


Imprevizibil ca in toata cariera-i politica, Basescu a iesit la Hotnews ( toata arhiva declaratiilor aici ) cu o mini-bomba ( 100% reala fiindca toti slujitorii PSD din mass-media  au trecut-o sub o tacere mormantala si nici Firea nu a emis celebra amenintare cu judecata ) 





 „ Atunci când plânge de mila pensionarilor, Firea a transferat bani din Crescent, fosta companie a Securității, în compania ei 2,5 milioane de dolari. A transferat în Casa Press. Vă pot arăta și semnătura doamnei Firea pe acte prin care împrumută bani de la Crescent Maritime din Cipru, banii Securității. Cum a făcut dna Firea să ia dolarii de la Ceaușescu să ajungă în buzunarele ei? Contractul de împrumut, 100.000 de euro și aici semnătura augustei și preacinstitei Firea . Împrumută 100 de mii de euro pe care se obligă să-i dea înapoi până la sfârșitul anului, dar la sfârșitul anului spune că se mărește împrumutul cu 400 de mii plus 1,8 milioane. După aceea tot prelungește acest împrumut fără dobândă.

Bun, acuma care e de fapt noutatea ? Nici una in afara actului in sine, bine pus la pastrare de Basescu pana acum. Toata lumea stia demult de legatura dintre Pandele-Firea si Voiculescu, primarita-zero fiind de fapt doar unealta prin care batranul edec informator vrea sa subjuge total PSD. Alta dovada ? Cand Firea tace si inghite nu mai e nevoie de niciuna. 
Astea fiind zise, cum Basescu stie ca sansele lui sunt nule, ar fi fost de asteptat un gest care sa ii mai spele onoarea mult terfelita in ultimii ani de mandat de-si-alaturi de Nuti Udrea. Ar mai fi timp pentru o retragere demna din cursa indemnandu-si electoratul ( 7 - 9% in sondaje ) sa voteze Nicusor ca sa elimine definitiv ciuma rosie. 
Dar oare va face Comandante gestul ? Nu cred si in urmatoarea postare veti vedea de ce : existe multe-multe alte legaturi intre Basescu & Firea...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu