marți, 1 septembrie 2020

Moștenitorii lui Dragnea : Ciolacu și-a băgat pula-n curul PSD care se duce pe tobogan în sondaje

Scrisesem ieri " Daca motiunea nu va trece, ideea ei va face PSD de rasul curului forever. Daca trece, nu numai ca nu vor pupa alt guvern fiindca nu vor gasi alti aliati pentru alta majoritate, dar Iohannis nu va numi niciodata un alt premier inainte de alegeri"
...dar fiindca ridicolul si imbecilitatea lui Ciolacu Marcel o depasesc lejer chiar si pe Veoreca Dancila, dupa ce facuse zile in sir clabuci la gura cu cele cel putin 250 de voturi de care PSD ar fi dispus in Parlament ca sa darame Guvernul,  ieri nu a reusit sa adune cvorumul de sedinta ( prezenti doar 226 ) plecand cu coada intre picioare, injurat de toata lumea de la Ponta pana la Serban Nicolae & Ciordin Stefanescu  plus cam jumatate de PSD.
Cei cativa cretinopati , inclusiv porcul romascan purtator de grohaituri ,  au mai inganat diverse elucubratii ca sa calmeze PSD-istii dar a fost  degeaba. Dupa care ridicolul a continuat la priveghiul de seara al Latrinei 3 unde ciolomacul-sef a spus ca motiunea se va vota categoric dar alta data, nu stie nici el cand sau cum, in fond de ce nu, depui o motiune si o votezi dupa o zi, o luna, un an, cand vor muschii PSD care "minte nu are".
In concluzie au primit o pula-n cur cu toti. Dar nu ziaristii, ci PSD-istii...


Drept pentru care PSD se duce fix in cap zi dupa zi,  cu fiecare sondaj ne-masluit contra-cost de pieleni, palade, bubli-tusi si alte caricaturi sociopologice incasatoare, promovate de Latrina 3

   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu