sâmbătă, 18 iulie 2020

What's up, doc ? Vlad Voiculescu a fost anchetat penal pentru dispariția unor documente clasificate ?!?




Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății în Guvernul Cioloș, a fost anchetat și audiat în secret de DIICOT pentru dispariția unor documente secret de stat clasificate „Strict Secret” și „secret de serviciu” de la Ministerul Sănătății. Dosarul a fost clasat în decembrie 2019 iar Vlad Voiculescu a scăpat de acuzațiile de divulgare a informațiilor secret de stat și neglijență în păstrarea informațiilor clasificate.

Recunosc ca acest om nu imi inspira absolut nici cea mai mica incredere din simplul motiv ca pare a fi genul avid dupa orice functie i se iveste  : ministru a fost, ar fi vrut sa fie si primar general, dar fiind flituit chiar de USR-istii lui frustrarea l-a transformat acum in dusmanul absolut al PNL si candidatilor comuni in Bucuresti deci...un amic al PSD.
Nu dau doi bani pe flacaul asta tomnatic ( apropo : ex-jurnalista de investigatii Stefanut Laura nu aflase de subiect sau, din dragoste desigur,  a tacut complice ?  )  descris de amicii din presa ca "bun de pus pe rana"  fiindca exista mult prea multe interese bine mascate deci suspecte in jurul lui.
Restul povestii o puteti citi pe larg aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu