miercuri, 29 iulie 2020

E în firea oamenilor să se mai și trezească : când va face Pandele-Firea pomeni cu vouchere pentru apa caldă ?

Asa cum am mai scris de 1001 de ori, ultima data ieri  : Firea minte cum respira, Firea arunca  propriile-i vini in carca altuia, Firea crede ca e sabotata de toata suflarea din jur.
Ieri s-a trezit din somn aruncand lipsa apei calde din oras in toate partile : guvern, ELCEN, PNL, ministri, etc. Oricine in afara ei. Ca treaba asta dureaza de ani de zile n-a mai spus, ce, in fond pana cum nu era in campanie, nu-i asa ?
Dar ce sa vezi, azi pe la ora 6:45, cand dupa 48 de ore apa calda se chinuia sa curga din nou ( desigur rece ) a fost oprita pentru alte 24 de ore , termen 29.07 ora 24*...
I rest my case. Fix in cur o doare pe pandelizatoarea din Voluntari (  si nu din cauza sarmei ), ea si-a facut suma, stie ca la alegeri ( indiferent cand or fi ele, va zbura ) asa ca pa-si-pusi. Sa zicem merci ca inca nu ne opreste si apa rece.
Altfel ultimul banc de rasu'- plansu' e ca Pandele-Firea va da vouchere și pentru apă caldă. Iei voucherul și te duci să-l folosești pentru un duș în Oradea, Arad sau Cluj, că ăia sunt europeni cu papion și  au apă caldă...

* Dovada ca Fiea minte se vede clar  pe site-ul CMTEB unde explicatia opririlor programate  e LRP ( lucrare retea primara )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu