joi, 30 iulie 2020

In Bucuresti, candidaturile comune la locale nu vor aduce automat și voturi

Surse : PNL, USR-Plus și PMP au ajuns la o întelegere pentru candidaturi comune la sectoarele din Bucuresti. Astfel, PNL-ul are sectoarele 5 și 6, avându-l asumat pe Nicușor Dan la Primăria Capitalei, USR-Plus va propune candidați pentru sectorele 1, 2 și 4, liberalii nemainsistând cu candidatura lui Dan Cristian Popescu la sectorul 2, iar PMP-ului ii revine sectorul 3 rămânând însă în discutie candidatul, Mihail Neamțu nefiind agreat.
Si, uite-asa, se va dovedi inca o data ca socotelile de acasa nu se pot face peste capul electoratului.
In afara faptului foarte probabil ca la scrutin ( fara sa avem o data certa ) sa se prezinte la vot numai membrii formatiunilor respective ( si se stie bine ca membrii USR sunt extem de volatili cu grupuscule si factiuni care se cearta nonstop in online si ca PMP e egal cu zero-virgula ), ma voi gandi bine la optiunea personala.
Nicusor Dan ? Da, il votez 111% ca sa scapam orasul de rusinea numita Pandele Firea.
In sectorul 2 ? Niciodata nu voi vota un membru USR-Plus, un tip care dupa ce a dormit 4 ani vrea acum sa fie votat. Succes,  dar minus un vot e cert. In plus, n-as paria vreun leu pe optiunile membrilor PNL din sector, pot aparea surprize majore deoarece DCP va candida independent.
Mai vedem...
UPDATE
La sectorul 2, PSD vine cu...Ontanu . Va fi distractiv 😂

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu