vineri, 3 iulie 2020

Victor Viorel catindat ? O comedie - remake la " Duamna și bagabontu' "

Pro România îl dorește pe Victor Ponta candidat la Primăria Capitalei, împotriva Gabrielei Firea și a lui Nicușor Dan,  a anuntat la Digi24 senatorul Adrian Țuțuianu, lider al Pro România. Călin Popescu Tăriceanu îl vede pe Ponta drept un candidat bun... dar deocamdată o susține pe Gabriela Firea.


Nimic de adăugat la bancul de  început, e vorba doar despre negocieri jenante  ale locurilor pentru...alegerile parlamentare.
  • Ponta - primar ? Fără spijinul PSD e o glumă bună. Alta "personalitate" care să își asocieze numele cu mitomanul vesel doar ca să ia un maxim de 3-4% în alegeri ? Să fim serioși.
  • Ponta ajutand-o pe Firea când amândoi au ambiții maxime pentru Cotroceni-2024 ? Alt banc de autobaza dupa ce a facut mișto de ea și de PSD atata vreme.
  • Firea are nevoie de Ponta ? Alt banc de Voluntari, are dar doar ca sa isi justifice infrangerea eja anuntata.
( Tariceanu poate fi eliminat din ecuatia de mai sus, omul ala , am mai scris, e un senil  care l-ar sustine si pe Hitler daca i-ar putea garanta ca intra in Parlament fiindca partid nu mai are demult si toti primarii ii vor fugi catre alte partide )
In rest, mahalagiilor pe care scrie "daddy Dragnea" nu le mai ramane decat sa se pupe si injure fix la fel cum au facut de 5 ani incoace fiindca incepand in curand , usor-usor vor disparea...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu