marți, 28 iulie 2020

Cine o sabotează cu adevărat pe catindata madam primar-gheneral Pandele Firea

Pentru inceput sa cunoastem personajele din foto : finul Burghiu Alexandru David ex-RADET actualmente sef CMTEB alaturi de nasii Pandele - Firea ( in centru cu tricolor primarul Snagovului ).
Zi dupa zi 1001 de fake-news , unele realmente comice fiind destinate unui public imbatranit / ramolit cu IQ redus, publicul tinta al Latrinei 3, inunda spatiul public : madama Pandele Firea aka primarita voucher-zero acuza pe toata lumea pentru nerealizarile din ultimii 4 ani pe care le intituleaza sabotaje
In timpul acesta CMTEB, urmasa falimentatei RADET si ea insasi societate aflata in stare de faliment, se ocupa cu ceea ce n-a facut vreme de 4 ani : carpeste instalatiile de transport ale agentului termic, cele care au pierderi de minim 75%. Dar toate aceste lucrari, despre care pe madama Firea din Voluntari a durut-o fix in fund 4 ani, vin cu un pret : cam o data la 2-3 zile cartiere intregi se trezesc cu apa calda oprita. Mii de apartamente din multe sute de blocuri ( trust me procentul cetatenilor cu centrale proprii e sub 10% ). Lista sutelor de adrese o gasiti la...CMTEB ( pe site la avarii / opriri programate chiar daca de cele mai multe ori datele sunt false prin omisiune ).
Fiind in cauza, direct afectat,  pot sa afirm cu preecizie de 101% : apa calda a fost oprita saptamana trecuta 3 zile, apoi a  functionat vreo 2 zile mult sub parametri si, incepand  de ieri , e oprita din nou. Pana cand ? Asta niciodata nu se stie fiindca termenele sunt anuntate la misto, de regula o lucrare "programata" se termina cam cu 24 de ore intarziere. Repet : zeci de mii de votanti sunt direct afectati de batjocura asta.
Bref : cine saboteaza campania nasicii Firea ? Finul Burghiu aka CMTEB numit acolo fix de nasica Firea.
I rest my case. Stupid is as stupid does.
P.S.
Primarizda "oamenilor " sterge orice mesaj despre apa calda.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu