marți, 14 iulie 2020

Famiglia primarilor PSD "care este" : Pandele de ziua albinuței - nașe - trântor Gabriela


La o zi dupa ce cuplul de primari-botezatori-seriali a mai bifat o "realizare"  pentru bucuresteni, ca sa se dovedeasca demn de jumatatea mai dilie, marinarul Pandele s-a trezit postand ( deja blocat nu pot decat sa copiez textul )

„La multi ani, sotia mea Gabriela – Albinuta ! Iti doresc sa ai sanatate de fier, putere de munca de granit, inima de aur si suflet de clestar ! Esti cea mai curajoasa persoana pe care o cunosc, atat in fata bolii grave pe care ai avut-o, cat si a nedreptatilor de multe feluri carora le faci fata cu demnitate si optimism. (...)  Te sacrifici pe tine, in primul rand. (...)  Pot sa pun ramasag ca tu duci in spate o cruce mai mare decat a multora dintre semeni. Oare este corect ? Ma intreb pana unde poate merge sacrificiul tau ? (...) Sa fii mereu oaza noastra de pace si binecuvantare, mama cea mai dulce, sotia cea mai grijulie, prietenul bun de pus pe rana, iubita fara de care aerul nu poate fi respirat. Te iubesc pana la sfarsit ! Tu nu uiti pe nimeni ! Dar nu te uita nici pe tine ! Maica Domnului sa te aiba in paza sfanta mereu!”


Si atat, cred ca e mai mult decat edificator.
Intre timp, in afara botezurilor in serie, Albinuta a mai comis o "realizare" nitelus penala : dupa 4 ani de amanari, se lauda cu constructia  Spitalului Metropolitan pentru care ...nu are aviz Plus o intrebare simpla : daca 90% din colegii din PSD cred ca #coronavirusul nu exista...de ce face Firea testari si mai arunca si bani din bugetul Primariei pe ele ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu