sâmbătă, 29 ianuarie 2022

USR face ordine !

În primul rând, nu dau doi bani pe scandalurile produse de USR care, fix ca și AUR, apelează mereu la tactica victimizării prin tot felul de scenarii apocaliptice.

Facts : o consilieră USR filma într-o ședință de consiliu local, unul din PNL a rugat-o ( în prima fază ) sa se oprească, aia n-a vrut, imediat a izbucnit scandalul , ăla fiind un porc a amenințat-o și ea a început să urle disperata după ajutor de parca o viola/tortura careva...Bref : mahala ieftină de Mogoșoaia. 

Mai distractiv a fost însă cum după circoteca respectivă ( care s-a lăsat cu excluderi din PNL & PMP chiar dacă USR cerea  execuții în piața publică ) toată falanga USR cu Julien în frunte și Barna, Dragu, Seidler , Drulă ,  Spătaru, Țoiu, Buzoianu, Cambera, Ghica ( probabil toti membrii aflați la sediu ) a desantat rapid la Mogoșoaia, de ce ... ?

Evident ca să se  filmeze pentru facebook

Ghici pe cine durea fix în cur și nu purta masca într-o încăpere în care toți purtau, clamând apoi la unison că...

România nu tolerează violența și bădărănia
Asa o fi, nu neg cu toate că am mari îndoieli,  dar asta trebuia sa-l învețe șeful USR și pe fanul lor din Iași care l-a stropit cu cerneală pe Simion.
Evident ca G4, Hotnews, Chirilă Tudor și restul agaricilor au început sa strige isterizați dar în doua zile le va trece. Totul e doar o continuă campanie...



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu