luni, 17 ianuarie 2022

Proteste prin Europa & părerile unora despre Djokovic

  • Legea scrisă cu foc pe tablele lui Moise, pe Muntele Sfânt, i-a fost dată omului pentru a se repara în timp ceea ce n-a reușit prin creația inițială, în momentul Facerii Dintâi, Creatorul. 
  • Nu întâmplător baza omenirii, dacă stăm să ne gândim bine, pornește de la nerespectarea legii primordiale a lui Dumnezeu: interdicția pe care au avut-o primii doi oameni, Adam și Eva, de a atinge mărul Șarpelui.
  • Nu-i exclus ca Djokovic să nu fi uitat… să fi avut în minte… să fi vrut să-i sfideze pe australieni… poate e prea mult spus „sfideze”, să-i minimalizeze… pentru că, față de Serbia, australienii nu s-au comportat corect în timpul războaielor care au destrămat Iugoslavia la sfârșitul secolului trecut. 

Nu e vorba de un interviu cu vreun pacient de la Obregia ci doar ex-procurorul-filosof-istoric-etc Dinu Cornel la 74 de ani, probabil treaz, dar n-as paria prea mult  pe asta. 
Cat despre "legile" din A.D. 2022, ar trebui sa i se comunice pacientului ca nu mai sunt scrise cu foc de Moise nici de sarpele biblic ( apropo, acolo era vorba despre liberul arbitru dar e o discutie lunga ) ci de niste politicieni putintel dusi cu sorcova care, in scurt timp cred, se vor confrunta cu ceea ce vedem mai jos
Poate ca nu in Australia, dar in Europa a inceput deja 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu