duminică, 23 ianuarie 2022

O judecătoare din Timiș s-a supărat pe lume

Printre perle culese din Savatie Baștovoi sau Schopenhauer, doamna jude Stoicescu Adriana, vicepreședinte al Tribunalului Timiș, comentează pe Meta-Facebook și politică externă în postări a căror audiență are grijă să o limiteze ...cu oareșce întârziere 😏

  • Vin americanii să ne apere. O, ce veste minunată…. Vom ieși la lupta și noi. Vom asigura liniștea sufletească a bravilor apărători, cu fetițe dulci din București. Vom curăța dormitoarele și vom lustrui bocancii. Vom face mămăligă și vom turna vinul în pahare. 
  •  Cu ochii umeziți de emoție, precum fecioara ce își așteaptă mirele, Românica așteaptă venirea francezilor și americanilor. Suntem pregătiți să îi întâmpinăm cu fete botoxate și darnice. Jucătorii de alba neagra vor ieși din nou la lupta, să le ia câțiva euroi și dolarei fraților care ne apară. Rapsozii se vor grăbi să le cânte de bun venit, cu pâine și sare. Statul va sări cu tot felul de facilități, gen clauze de nepedepsire pentru soldații străini dacă mai calcă, din greșeală evident, un prăpădit de român.
Acum, daca pentru madama jude principalele preocupări ale NATO par a fi curvele noastre botoxate & alba-neagra, e o problema personală a ei, atâta poate, atâta gândește. 
Totuși, pentru informarea patrioatei numele corect e România,  în rest, daca îi pute pe aici, la orice oră are liber la emigrare către Moscova sau Phenian.
Dar alta e problema : voi câtă încredere ați avea intrând într-o sală de tribunal în care știți că va judeca specimenul de mai sus ? Merci, nici eu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu