miercuri, 4 martie 2020

Pandele & Firea își deschid o televiziune proprie : Metropola TV

„Nu înseamnă că dacă e finanțată de Consiliul Local Voluntari trebuie să aibă doar știri din Voluntari. Nu este televiziunea lui Pandele, ci a Consiliului Local Voluntari. Îmi doresc să fie un model și pentru alte primării. Nu este un canal propagandistic.  Imi doresc ca știrile să fie făcute într-un stil deontologic. Ne dorim să avem știri din alt spectru, să facem știri din lucrurile bune care se întâmplă în București și Ilfov" - Cautis Alex, deontolog tv
Deci nu e un canal propagandistic dar va avea numai stiri despre lucruri bune, ok ? Ca-cum-ar veni doar nu e  nebun Cautis  sa ofere stiri depre poluarea, traficul, sau RADET-ul din Bucuresti.
Drept pentru care postul de televiziune "Metropola" ( numele e doar o minora  dovada de megalomanie a sotiorilor primari  ) cu sediul în Casa Presei , va lua startul cu zece angajați . Principalii acționari sunt Consiliul Local Voluntari și echipa de fotbal Voluntari, postul fiind operat de o companie a Consiliului Local Voluntari - Publivol Creativ, condusă, din luna octombrie, de Alex Căutiș care, absolut din intamplare fireste, in 2016 candida pentru...PSD, ce credeati ? 😂  Adjunctul lui este un alt jurnalist, Andi Laslău (Antena 3, Evenimentul zilei, B1 TV, Nașul TV).
Valori fara job in cautare de oscioare de campanie...
Caci nu va faceti griji, dupa  alegerile locale, cand catastroFirea va disparea din peisaj si postul se va inchide presto.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu