vineri, 27 martie 2020

Cuplul Firea - Streinu-Cercel va prezintă : "Bezna minții" vs #coronavirus

Streinu-Cercel, managerul de la Matei Balș, a spus că medicii nu vor intra în casele celor testați, ci vor fi chemați de către președinții asociațiilor de proprietari în fața blocului. Testarea va dura maximum jumătate de oră, iar rezultatele vor fi date pe loc 
Dacă o singură persoană de pe scară este declarată pozitivă, toată scara intră în carantină timp de 14 zile, iar blocul va fi decontaminat. La finalul perioadei de carantină, în ultimele două zile, vor fi testați din nou. Între timp, scările de bloc vor fi dezinfectate.
Bezna mintii a numit CTP initiativa si ii dau deptate
„Ca să faci cu preşedinţi de scară de bloc, ei să vină să cheme oamenii din case în faţa blocului ca să fie testaţi. Sau dacă nu, cu poliţia, a spus domnul Cercel. Cum să faci aşa ceva când e ordonanţă militară? Merg pe stradă solaţi cu arme la gât şi acum vine o iniţiativă cetăţenească. Nu va participa nimeni la acest studiu. Vă daţi seama reacţia oamenilor când li se va spune să iasă din case să fie înţepaţi, să li se bage în nas. Du-te, domnule, de aici! Ce calitate are primăriţa Capitalei să hotărască în legătură cu astfel de operaţiunui ? A întrebat cineva Ministerul de Interne ? Să scoată oamenii din case. Hotărăşte doamna Firea şi acest domn care este un manager de spital, Cum hotărăşte el asemenea operaţiuni la nivelul capitalei?
As for me, am o veste trista pentru acesti doi clowni ( de ce si-a delegat Firea atributiile inca nu stim, de ce pune botul Streinu-Cercel la asa ceva, stim ) care cauta reclama cu aceste initiative idioate : la mine in scara cam 50% sunt disparuti, au fugit care-ncotro.
Administratorul n-a mai trimis pe nimeni la incasari, presedintele habar nu am pe unde e, daca mai e. Proportia prezentei pe palierul meu e 2 din 6. Cu cine o sa vorbiti ma, clownilor ?
Mars cu testele la personalul din spitale, idiotilor, acolo e jalea mare...
PS
Studiati cu atentie poza, cu grasul ala din stanga  Mutu, primarul PSD de la sectorul 6, ne vom intalni si mai tarziu ca sa ii admiram operele in vremuri de criza...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu