marți, 10 martie 2020

A fost odată jurnalist : Tolontan vs Iohannis și coronavirusul din Italia



Nu am niciun fel de informatie daca individul care semnaza aberatia de mai sus a luat-o razna sau nu, daca s-a apucat de bautura, ierburi fine sau mai stiu eu ce, dar ce scrie e de domeniul prostiei pure, patologice, de tip postac fanatic de partid pus la lucru pe facebook.
"Întreaga Italie va fi pusă în carantină de marți devenind zonă protejată. Nimeni nu va mai intra și nu va mai ieși din Italia fără o justificare clară, "Rămâi acasă. Acum este momentul responsabilității", a declarat premierul Conte."
Ok...si cum procedeaza intelighentul Tolo ? Il trimite pe Klaus Iohannis in Italia ( probabil cu masina , in fond sunt doar vreo 2000 km ) probabil ca sa poata scrie dupa aceea ca Presedintele e un inconstient care incurajeaza haosul si nerespectarea regulilor .
Cam la acest nivel a ajuns ex-jurnalistul Tolontan care, totusi,  poate fi aparat : alcoolul, iarba, alte vicii, sau poate de ce nu,  chiar covid-19 , au cam aceleasi efecte asupra creierului la fostii jurnalisti deveniti propagandisti de partid.
Coroiu stie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu