duminică, 22 ianuarie 2023

Viitorul sport național si, de ce nu, chiar olimpic : RXF Slap - MMA

Power Slap este o organizație de luptă cu palme, licențiată de Comisia de atletism a statului Nevada - SUA. Condusă de Dana White, Power Slap prezintă concurenți din întreaga lume care se luptă pe scena supremă pentru a-și prezenta puterea, tehnica și hotărârea ( cu un serial dedicat )

Evident ca niste românași  întreprinzători au copiat ideea si au botezat-o RXF Slap - MMA .
Ceea ce organizatorii au pretenția de a numi sport, e doar o chestiune bazată pe rezistența unui individ la loviturile fără drept de apărare încasate, bref nu e vorba de tehnică sau sport,  ci doar de stoicismul de a încasa, pe scurt : sado-masochism
 


In ultimele zile, unii au scris ca ar putea fi vorba chiar de fapte penale dar eu l-aș transforma în sport național. 
Si nu numai, aș propune ca toate dezbaterile politice sa se încheie cu un asemenea concurs, organizat pe categorii de greutate și gen, regulamentar, fără discriminare.
Apropo, cică circul asta ar urma sa fie transmis pay-per-view. De ce nu, ar putea suna sadic, dar chiar as plăti ca sa vad o confruntare Armand vs Firea sau Nicusor vs Voiculescu. 
Si numai atunci când prostia ca atare va fi sancționată penal , un aesmenea campionat  poate va primi conotații penale...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu