marți, 10 ianuarie 2023

Adi Popa știe varianta 'foarte intelighentă" pentru promovarea CSA Steaua...la anul și la mulți ani !

 

”Eu am o altă variantă, pe care a spus-o domnul Dîncu și mi se pare foarte inteligentă. S-o ia suporterii pe sistemul socios. Așa Steaua ar fi tot timpul a suporterilor, cum se poartă și afară. Să aibă 49% Armata și suporterii restul. (..) Cunosc majoritatea suporterilor, ultrașilor. Sunt oameni cu joburi respectabile, cu afaceri, nu sunt huligani. Din 2000, dacă sunt 20 care sar calul, nu trebuie să-i băgăm pe toți în aceeași oală”

Nu e ca și cum ar fi avut cineva pretenții de la IQ executantului de cornere Popa Adi ( 34 de ani, valoare transfermarkt 300 mii euro  ) dar totuși poate îi dă deșteptarea careva din cazarma MAN.

Care "socios", cei 1-2000 care vin gratis la meci ca să înjure nonstop și astfel stadionul de 30,000 de locuri - făcut din bugetul statului - este mereu gol fiindcă gheneralii nu vor să îl închirieze ?  Să fim serioși, astea sunt glume ieftine din cazarma Ghencea. 

Cert este doar că CSA Steaua nu va promova nici în acest an  (  cred eu că nici în cel următor )  fiindcă cineva din Armată  nu vrea. 

Cine ? Adi Popa ar putea să-l sune pe Dîncu Vasile dacă i-ar păsa, dar cum a zis că la anul pleacă de la Steaua...nu cred😎 

Totuși unii vehiculează și o variantă Rotaru , dar nu cred nici în perdele de fum, nici în pisici arătate oltenilor de jurnaliști șpăgărași.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu