marți, 31 ianuarie 2023

Pițurcă Victor a înnoptat la Rahova nepunând în umbră mahalageala generată de scandalul xenofobiei


Pițurcă Victor împachetat de DNA într-un dosar de mare corupție pentru comiterea infracțiunii de cumpărare de influență, a înnoptat la Rahova totusi astăzi nu cred ca se va găsi un judecător care să-i prelungească arestul.

Televiziunile de sport au cam trecut subiectul sub tăcere, fiind preocupate de țigănia generală din scandalul xenofobiei, în care ziariștii efectiv urlau la cei implicați : e cazul DigiSport unde Moraru Vali care pare ca stă foarte rău cu nervii vs Mititelu un patron golan care a dat vina pe...adversarii maghiari de la Sepsi. 

De fapt lucrurile a fost mult mai simple : "ultrasul"  oltean Gogoașă aka Andrei Preda, liderul Peluzei Sud 1997, facțiunea dură a suporterilor FCU Craiova, supărat că Mititelu i-a tăiat subvenția lunară i-a făcut-o alături de alti 40-50 de tembeli. Piece of cake : începi sa zbieri înjurături anti-maghiare și ești sigur ca i-ai pus-o echipei patronului cu 0-3. Restul e mahala TV pentru că...

Data viitoare, acasă, pot arunca din peluză cu cine știe ce, pot da foc, pot sări în teren, prin urmare pot genera o suspendare a terenului, însoțită de niște amenzi usturătoare și de cheltuieli pentru organizarea meciurilor în altă parte. Sunt o forță, nu te pui cu mulțimea nici dacă te numești Lăpușneanu, cu atât mai puțin dacă te cheamă Mititelu.- Alin Buzarin

Așa e și va fi, câtă vreme nu există o lege prin care acești golani să înfunde pușcăriile și să nu mai aibă voie pe stadioane mulți ani, e degeaba. 

Anglia doar așa a scăpat de hooligans...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu