joi, 19 ianuarie 2023

Când și în ce condiții poate ajunge Sică Orban Președintele...cuiva / undeva

„Dacă PSD va intra în turul doi cu mine, un candidat de centru dreapta rezonabil, decent, cu experienţă, care are ce spune, eu sunt convins că PSD va pierde alegerile. Sunt un om realist şi în mod evident în gândirea strategică pe care o am nu exclud nicio variantă, astfel încât să fie generată o formulă de susţinere a unui candidat de centru dreapta care să intre sigur în turul doi, dar asta va depinde de conjunctura politică”

Facts :

  1. Sica Orban conduce un partid Forța Dreptei cotat cu generozitate la vreo 3%
  2. Singurul aliat actual al lui Orban pare a fi USR ( care nu are vreo legătură nici cu dreapta si nici vreo altă doctrina )
  3. In România, dreapta nu a existat si nu exista decât la nivel declarativ si un scor generic in oricare epoca ar fi intre 25 - 30 %

Prin urmare, luând matematic afirmațiile de mai sus, ce șanse ar avea Orban sa ajungă Președintele României cand lui personal i-ar fi greu sa ajungă chiar si președintele unei asociații de locatari dintr-un cartier ?

PSD a pierdut toate alegerile prezidențiale alegându-și complet greșit candidatul ( poate doar cu excepția Nastase Adrian ), de regula unul total detestat de electorat ( Ponta ) sau imbecil ( Dancila ).

Va repeta PSD eroarea ? M-ar mira, dar mai vedem, e timp destul fdeoarece niciun partid nu își va lansa mai devreme de primăvara lui 2024 candidatul , tocmai ca sa nu il expună diverselor campanii de presa.

Dar zilele astea unii se grăbesc ca fata mare la măritiș

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu