marți, 17 ianuarie 2023

PNL & USR decontează somnul lui Nicușor dar de ce uită Ciolacu de Firea, Oprescu & Co ?

  • „Domnul Nicuşor Dan a fost votat. Nicuşor Dan este candidatul Partidului Naţional Liberal şi al USR. Să şi-l asume. Nu contează că suntem în coaliţie. Să îşi asume Partidul Naţional Liberal dezastrul din Bucureşti. Doamna Clotilde, chiar dacă este din partea USR, este candidat şi primar susţinut de către Partidul Naţional Liberal şi de către USR” 
  • „Nu e nicio ruşine să spui: am greşit când i-am susţinut. Sau poate îi susţin în continuare, e posibil şi acest lucru. (...) Tot ceea ce se întâmplă în Bucureşti şi tot ce vedem la televizor se datorează PNL şi USR, care îl susţin pe Nicuşor Dan. Ăsta este adevărul. Nu cred că se poate supăra cineva din PNL că spun aceste lucruri, pentru că ăsta este adevărul"
E un atac politic oarecum prostesc din partea lui Ciolacu căruia oricand i se poate răspunde simplu : el unde era intre 5 iunie 2016 - 29 octombrie 2020 adică pe perioada mandatului madamei subalterne Pandele Firea Gabriela ?
Asta ca sa nu mai enumăr pandemia, războiul, inflatia etc.. "bucurii" de care Firea n-a avut parte.
Nu ai cum bagi sub preș faptul că în ultimii 30 de ani, chiar sub auspicii net mai bune economic,  niciun primar nu a mișcat absolut nimic în sensul pozitiv.
Nicșorr e primul care încearcă ceva, lent si cu poticneli, dar măcar încearcă și, poate nu va reuși și va deconta la alegerile din 2024, dar să deschidă gura tocmai PSD e cam de porc...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu