joi, 31 martie 2022

Ce va însemna creșterea prețului Gicaloriei de la 143 la 330 lei pentru București

  • Într-un interviu la finalul lunii septembrie 2021, Nicușor Dan declara că în 2021 au fost modernizați 15 km de rețea primară ( din cei 51 promiși )
  •  Reabilitarea celor 210 kilometri de rețea primară cu fonduri europene - 1,6 miliarde lei - și a altor 40 de kilometri din banii Primăriei Capitalei - 150 milioane lei plus TVA -, lucrări care vor îmbunătăți considerabil calitatea serviciului, nu a început încă. 
  •  În sistemul de termoficare s-au înregistrat, în primele șase luni ale anului 2021, 836 de avarii pe circuitul primar și alte 844 de avarii pe circuitul secundar. 
  •  În perioada septembrie 2019-septembrie 2020, pierderile din rețeaua de termoficare aproape s-au dublat, circa 2,2 milioane de litri/oră de apă fierbinte ajungând în pământ, arăta un comunicat de presă transmis în septembrie 2020 de ELCEN


Deci plecam de la situația de mai sus ( pot paria cu oricine ca la finalul lui '22 fi la fel ).

Pentru dom' specialist artimetician  Nicuşor Dan si PNL & USR asta înseamnă doar ca, fara sa repare aproape nimic in ultimii doi ani și înregistrând aceleași pierderi absolut șocante pe rețelele ciuruite, ei bagă mâna in buzunarele tuturor cam așa :


Factura din Februarie ' 22 va arata in Februarie '23 nu 41 de milioane ci , minim 94  si oricum apa calda va apărea la plata încă din Mai a.c.

La nivel de apartament socoteala se traduce aproximativ cam  ( in cazul meu ) asa : minim 230-250 de lei doar căldura ( nu mai adaug apa caldă & restul ) bref : o factura la întreținere de minim 450-550 de lei lunar. Toata chestia de mai sus primind exact zero, la fel ca si in iarna care a trecut, când ca sa ne spălăm a trebuit sa pândim apa calda caci de căldură nu mai discutam, app TermoEnergetica ne spune destule chiar si azi cand afara e deja cald dar golanii nu au oprit-o.
O sa ziceți ca nu e vina lui Nicusor si a PNL & USR. O, ba da, fix a lor este fiindcă de doi ani ei conduc dar ne aburesc cu promisiuni, nu se întâmplă absolut nimic si acum le vom plăti minciunelele mult mai scump.
Am văzut că Nicușor cere scuze bucureștenilor dar eu nu le accept : cand mărești prețul la ceva ce știi ca nu oferi, asta se numește hoție 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu