duminică, 3 mai 2020

Spovedania lui Rizea Cristian

Rizea Cristian, condamnat definitiv la 4 ani si opt luni de inchisoare pentru trafic de influenta si spalare de bani, a scos o carte, "Spovedania lui Rizea".
Din ea citate depre :

  •  Grupul de la Monaco: Revenind la petrecerile lui Cristian Burci trebuie să vă spun ca la acestea veneau și importanți afaceriști români ,mulți dintre ei rezidenți în Principatul Monaco la fel ca și Răzvan Petrovici ... Celebrul grup de la Monaco era în fiecare vară acolo fie că vorbim de Dragoș Dobrescu , Puiu Popoviciu ,Nicolae Dumitru ( NIRO), Radu Dimofte, Lucian Vlad, Remus Truică ,Elan Schwartzenberg, Călin Cîrjoi ,Lucian Mateescu, Dragoș Nedelcu (...)erau prezenți și importanți oameni din presă care își făceau an de an vacanțele la Monaco , Dan Andronic, Radu Budeanu și Victor Ciutacu .
  •  Călin Popescu Tăriceanu: Mi-aduc aminte că în 2008 Dan Andronic și-a organizat chiar nunta acolo ,naș fiindu-i miliardarul Nicolae Dumitru ( Niro ) ! Atunci i-am văzut întâmplător pe o parte dintre invitații săi bălăcindu-se în piscina de la Monte Carlo Beach printre care Călin Popescu Tăriceanu ( premier în funcție în acel moment) însoțit și de SPP , Bogdan Olteanu ,Cristian David și Vlad Moisescu . Aceștia roiau în jurul lui Tăriceanu atât la Guvern cât și în timpul liber ,,VĂMUIND" toate combinațiile care apăreau cu bani publici ! 
  • Călin Popescu Tăriceanu era deja un obișnuit al Coastei de Azur, el revenind și în vara lui 2011 alături de Dinu Patriciu și Sorin Roșca Stănescu pentru o croazieră cu fabulosul yacht de 60 metri pe care Patriciu și-l achiziționase și tocmai îl lansase la apă preluându-l de la Ancona din Italia acolo unde fusese construit ! 
  •  Coldea și Dragnea: Ce nu stiți voi , este că în mai 2016 cei care au hotărât cele 6 candidaturi pentru sectoare au fost Dragnea și Coldea , pe vremea aceea foarte buni prieteni ,aceștia dându-și girul și pentru Gabriela Firea ! Domnule Coldea care a fost PREȚUL PRIMIT în noaptea alegerilor când ați decis împreună cu Dragnea , să-l dați câștigător pe Dan Tudorache ? 
Nu prea as comenta. Unele chestii sunt foarte bine stiute de multi ani ( Grupul la Monaco, Tariceamu, Andronic & Co ) , cam toate au aparut prin presa print sau online demult dar condamnatul ( de ce oare de negasit ?!? ) isi aduce aminte de ele de abia acum ( sursa )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu