luni, 18 mai 2020

"Parteneriatul" cu CNN - The American Pravda - e ideal pentru Gâdea & Latrina3-fake-news-media fiindcă "Votantul e prost ca un căcat"

In 12 mai 2020, când Antena 3 anunța semnarea unui așa-zis „parteneriat” cu CNN, Mihai Gâdea scria pe situl Antenei 3 despre „Criterii deontologice şi principii profesionale ale celei mai respectate reţele de televiziune din lume ( CNN-n.m. )”. Cea mai respectata ?! Ok, poate de el, in rest...
Dar de ce este CNN alegerea perfecta pentru Latrina 3 ?
Fiindca de 4 ani incoace CNN e doar un instrument de fake-news-media folosit de democratii americani, asa cum pe buna dreptate a spus de nenumarate POTUS Donald Trump. Ori cu asta se ocupa si Gadea & Co  de vreo 15 ani incoace, dupa ce de la Basescu, tot ce nu e cu PSD le pute si trebuie injurat la dorinta lui Voiculescu. Fiindca si Latrina 3 isi considera publicul tinta "un mare cacat"
Cum asa ? Iata.
Prin iunie 2017, Jimmy Carr, producător asociat al CNN, declara unui jurnalist sub acoperire că votantul american „este prost ca un cacat ” („stupid as shit” ) și ca CNN „este imparțial” doar „teoretic” („In theory” )

I rest my case, CNN e alegerea ideala, enjoy rahatul lui Gadea & Co, votanti de cacat...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu