joi, 28 mai 2020

BOR se opune obligativității educației sexuale în școli care ar fi un "atentat asupra inocenţei copiilor”

"Încadrarea în mod obligatoriu a elevilor în programe de educație sexuală reprezintă un atentat asupra inocenței copiilor (...), marcându-i pentru întreaga viață"
Mi-e din in ce mai greu sa le inteleg sau sa ghicesc din ce secol vin comunicatele BOR
Dar ce anume înseamnă  "inocență" ? Dorința de a păstra copilul  într-o lume, total fictiva de altfel,  a necunoașterii și ignoranței, a povestilor  cu barza și altele de acelasi gen până la vârsta adolescenței, de ce sa-i refuzi educatia doar fiindca e sexuala ? De ce refuza B.O.R. cu o obstinatie care frizeaza absurdul sa vada "copiii" care fac copii sau, si mai rau, ii avorteaza inca de pe la 12 ani ?!?
In plus de ce ai ilustra asa ceva cu poza unui copil de 3-4 ani ? E "Gheorghe Anghel" autorul postarii vreun pedofil sau poate nu stie la ce varsta incepe scoala ca sa nu mai vorbim de curicula scolara ?!?
Dar pentru B.O.R. care a mangaiat parinteste pe crestet nebunul care a organizat al doilea Paste sau care crede ca in vremea pandemiei SRS-CoV-2 sa lingi in grup aceesi lingurita euharistica nu e periculos, intrebarile sunt de prisos.
Nivelul de intelegere al BOR a ramas la nivelul secolelor 14-18 si nu mai are vreun sens sa ocolim adevarul...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu