vineri, 16 iunie 2023

Un băsist ajuns PSD-ist, Cristescu Radu crede că "locul UDMR e la bordel"

  • „Locul UDMR este la bordel, unde adastă curvele! Pentru că UDMR asta este! Un grup de curve politice care după revoluție și-au înființat propriul bordel și cu el își atrag clientela. Iar clientela lor a fost, din păcate, mai toate partidele românești post-decembriste, prea slabe să ridice tonul și să le arate care le e locul
  • „Boarfele udemeriste s-au obrăznicit prea mult. Au ajuns amenințare fățișă la siguranța națională. A sosit vremea să le arătăm care le e statutul și locul potrivit de muncă: centura! E dur ce spun, dar am tolerat prea mult, în numele a tot felul de interese naționale care s-au dovedit, de fapt, extra-naționale. 
  • Aruncarea curvelor peste bordul guvernării e cea mai bună veste, pentru mine. La alegerile din 1990 urcau sfioase în cabinele tiriștilor pentru niscaiva mărci sau dolari! Mai apoi au ridicat pretențiile: prestau pentru avantaje grele. La fiecare rînd de alegeri schimbau fraierii, lăsînd impresia că ei depind de nurii lor. 
  • Dar curvele nu se lasă, vor și casa fraierului, să aibă autonomie! Și asta sub ochiul vigilent al organului care a și desființat serviciul de moravuri antiiredentiste! De ce oare? Acum, într-un târziu, stăpîna casei a dat curva afară din casă și a alungat-o de la masa plină de bucate

E incontestabil că, prin politica din ultimii 30 de ani, UDMR a dovedit că se comportă ca o matroană de bordel care pentru bani suge de la oricine are chef de ea. 
Dar fostul țucălar al cuplului Băsescu &  Udrea, traseist ajuns din PMP în PSD,  uită cum UDMR a supt și de la stăpânii pe care îi slujea ad-litteram pe atunci ? 
Marș, mă în AUR, acolo e locul tău.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu