joi, 29 iunie 2023

Fotbaliștii sunt niște răsfățați copleșiți spune Cârțu

„Noi degeaba îi acoperim, sunt niște răsfățați, jucători care întotdeauna când simt greul încep să se plângă la patron. Patronii văd în ei interesul financiar și încep să iasă să dea în antrenor (...) E vina selecționerului? Pe cine să aducă? Adu tu alții! Nu ăștia sunt cei pe care îi «dăm» cu 2-3 milioane? Asta este valoarea lor, sunt copleșiți când dau peste adversari cu ștaif”

 

Sorin Cârțu (67 de ani), ex-președintele demisionar al Universității Craiova, i-a spus lui Radu Naum la Digisport că a plecat de la clubul oltean „pentru a nu-i mai acoperi” pe fotbaliști, pe care i-a descris drept „niște răsfățați” fără valoare. 
Nu că n-ar avea dreptate,  dar e atât de românește să descoperi chestii abia după ce ieși din fenomen, nu ? Apropo : cine le umflă prețurile acestor răsfățați, nu cumva presa pentru care valorează 'jde milioane până se vând cu greu cu 2-3 ? 
În timp ce cluburile mari cumpăra juniori brazilieni ( de multe ori sub 16 ani ) cu 10-15 milioane ( Manchester United ultimul exemplu ), Arsenal l-a adus ieri pe Declan Rice ( 24 de ani )  cu vreo 125 și Ianis Hagi - tot 24 de ani  - este evaluat de Rangers la 3-3,5...I rest my case.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu