luni, 5 iunie 2023

"Dar ce ne dă nouă Uniunea Europeană ?" Care e diferența dintre Olăroiu și Șoșoacă ?

Când aud despre comunitatea asta (n.m. Uniunea Europeană ) înnebunesc. Nu sunt politician, nu înțeleg nimic și nu vreau să înțeleg nimic din politica asta. Ce înseamnă comunitar? Toată lumea spune «Uniunea Europeană ne-a interzis, Uniunea Europeană ne obligă să facem»... dar ce ne dă nouă Uniunea Europeană?

Aflat de vreo 1001 de nopti ani pe la tot felul de cluburi arăbești ( de unde a refuzat de alte 1001 de ori sa se întoarcă inclusiv pentru Nationala ), având conturile extrem de bine umflate cu petrodolari - nu c-ar fi ceva rău in asta ! -, marele amic al lui Gigi, Oli da sfaturi oricui GSP-ist e dispus sa facă o excursie pana acolo la el, pentru o spaga mica. 
Ca nu prea înțelege cum funcționează UE, ca spune nimic evident fără sa poată argumenta si doar visează la cai verzi ducând discuția spre un nationalism de doi bani ca tot rumânul care poseda o părere despre orice...asta e altceva.
Dar na, investitorul Oli (  care tocmai si-a terminat un hotel in Mamaia ) discuta cu "Profu' de sport prostie GSPistă" ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu