miercuri, 21 iunie 2023

Cu Germania, Brazilia sau Polonia ce facem, cum procedăm ?

Toate-s praf...Lumea-i cum este...şi ca dânsa suntem noi.

In timp ce gurnaliștii neamului se ceartă între ei pe Meta sau la TV aproape nonstop din cauza unui egal cu Elveția , prin fotbal se întâmplă si alte rezultate 

  • Moldova învinge Polonia cu 3-2 revenind de la 0-2 în min 34
  • Germania pierde acasă cu 0-2 la Columbia ajungând la bilanțul 3 victorii in ultimele 15 meciuri
  • Brazilia pierde cu 2-4  la Senegal

Credeți că presa vreuneia din țările învinse - foste campioane mondiale Brazilia si Germania - au făcut vreo tragedie națională din rezultate ? Si, cel puțin Germania a "reusit" alt meci lugubru din toate punctele de vedere nereușind sa se adune după eșecurile din ultima vreme, după CM.
Numai la noi, "de trei zile-ncoace gura presei nu mai tace" si nonstop se discută ce a zis ăla, cum a răspuns ( comentat ) ălălalt si petrecerea continuă zilnic prin șezătorile tv, câte 4-5 băieței pierzând ore în șir...degeaba. 
Mihăilă, cel care fără să vrea  prin golurile lui a declanșat toata zavera, spusese clar imediat după meci : "Ăștia suntem, alții nu aveți!" 
Super corect. Dar așa este și toată presa de la a la z. 
Apropo, sigur că am avut odată demult echipe care jucau dar le comentau un Țopescu și alții ca el. 
Epigonii ? Mai recitiți-l pe Eminescu...

P.S.

Presa se preface că uită și nu scrie un cuvințel despre faptul ca unul dintre principalii protagoniști ai  scandalului , Gică Popescu, a făcut parte din "generația de aur" ( care  n-a câștigat nici măcar un bronz ) dar a luat bătaie cu 4-1 de la...Elveția. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu