duminică, 11 septembrie 2022

Mark Zuckerberg & Meta promovează cultura violenței de pe stadioane ? Plus un smardoi pe gazon : Săpunaru Cristi

„Când am venit aici suporterii asta m-au rugat, să promovăm mai repede, că le e dor de o bătaie. În Liga 4 nu aveau cu cine să se bată”- aici

Există o pagină Meta intitulată Casual Romania, ce titlu normal și inocent , nu-i așa , ia să vedem ce anume promovează nederanjată de amploaiații zahărbergieni. 



Ați prins ideea, sper. Dacă ii spui unei maimuțe că pare analfabetă, roboțeii algoritmici ai Meta te vor bloca imediat 7-30 de zile, dar dacă unii incită fățiș la violență, e ok, nu pasă nimănui. Dar nu de tembelismele lui Metamark Zuckerberg vorbim aici.
Practic Oprița Daniel, tip care e plătit de Ministerul Apărăriispune liniștit că unul dintre obiective este să se bată cu Jandarmeria, cu Internele, cu cine o fi, numai bătaie să fie.  În mod interesant, cu foarte puține excepții, toată lumea fotbalului tace, în frunte cu generalii care îl plătesc pe Oprița, în fața unei  declarații care practic sună a război civil,  Armata vs Interne :
„E inconștiență. Tu nu-ți dai seama de ce scoți pe gură la un anumit moment. Mă gândesc să nu se întâmple o nenorocire la un moment dat și tu să scoți din sertar acea declarație. S-ar putea să devină și penală. La ce am văzut aseară, e posibil să se întâmple”- Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu
Da, pare țicneală curată, dar ghenerale Ciucă și Dîncu Vasile chestiile astea se aud din Piața Victoriei până la Cluj ?

UPDATE

Ieri, un alt exemplu oferit de smardoiul Săpunaru Cristi de la Rapid, mă face să mă întreb serios dacă baiatul e întreg la creier ( asta dacă il mai are 100% funcțional ).
Somn ușor, unanim aleșilor Burleanu & Iorgulescu...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu