joi, 8 septembrie 2022

Divorțul cuplului Halep - Iuruc , un șoc ?!

“Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică….De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!” - Toni Iuruc

Iată ca s-a aflat misterul dispariției totale a Simonei Halep după eliminarea, cel puțin ciudat de rapida de la US Open. Pentru faptul ca nu a mai oferit declarații, nu a mai fost văzută în public și nu a mai postat nimic pe rețelele de socializare par a fi fost de vină ar fi problemele din viața personală, divorțul de Toni Iuruc, anunțat in  premiera,  ieri după prânz, de Prosport & Fanatik. Se pare ca totul se va rezolva rapid la notariat, conform înțelegerilor anterioare, cei doi nu au copii si absolut nimic de împărțit financiar. Oricum, din punct de vedere legal, după semnarea actelor la notar, mai durează o luna,  in care cuplul se poate răzgândi. 

Acum ar fi superfluu sa despic firul in patru de ce / cum despre o căsătorie la care multa lume, inclusiv subsemnatul, a ridicat din sprâncene de la început datorita backgroundului lui Toni Iuruc : 13 ani plus doua divorțuri si un copil, toate in plus fața de Halep. 

Dar cum Simona e femeie matura si vaccinata, aceasta a fost alegerea ei si a familiei machedonești Halep deci nu mai e absolut nimic de comentat, chestii de genul asta s-au mai întâmplat si se vor mai se întâmpla destule, viața merge mai departe. Foarte puține casnicii la vârful ierarhiei mondiale a tenisului au rezistat, excepțiile rare confirma regula.

( Daca ar fi sa speculez as spune ca Simona a decis sa continue cu tenisul desi probabil alta fusese înțelegerea cuplului la început ) 

Un ultim zvon - niciodată nu iese fum fara foc -  spune ca Simona ar fi decis sa se stabilească la Monte Carlo si daca se va întâmpla, va fi o alegere excelentă. 👍

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu