duminică, 18 septembrie 2022

Ciudatul lot convocat de Edi Iordănescu anunță viitoarea demisie ?

Jucătorii autohtoni din lotul de 27 convocat de Edi Iordănescu pentru cele doua meciuri din Liga Națiunilor, cu Finlanda și Bosnia-Herțegovina. ( oricum, fără miză sau importanță )  din 23-26 Septembrie sunt de la :

  • Farul ( loc #1 in Superliga ) - doi
  • Rapid ( loc #2  ) -  unu ( portar )
  • CFR ( #6 ) -  trei ( fundași )
  • FC Gigi ( #13 ) - patru ( un portar )

Deci primele două clasate dau lotului trei jucători în timp ce echipa de pe locul 13 dă patru,  restul fiind  "stranieri", printre care multi 'refuzați' de cluburi europene sau care nu joacă aproape deloc ( Pușcaș - doar 12 minute în acest sezon pentru Genoa ) sau de prin China, Arabia, etc. 

Singurii care evoluează constant la un nivel cât-de-cât decent ar fi doar Ionuț Radu & Chiricheș ( Cremonese, loc 18 retrogradabil ), Răzvan Marin ( Empoli - loc 13 ) și Nicolae Stanciu ( Wuhan Three Towns ).

Eu nu-mi permit să contest un selecționer care se presupune că știe ce material are la dispoziție, dar pot să observ că lotul e într-atât de subțire încât doua egaluri ar fi de-a dreptul minuni,  de aceea aș paria pe ce am scris în titlu : Edi va renunța, conștient că efectiv nu are cu cine...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu