vineri, 30 iulie 2021

#Tokyo2020 : acum că tot am cam terminat-o cu medaliile să ne intoarcem la oile noastre impotente* cu FC Gigi & Co

 

Cum din păcate fetele din "barca de aur" de 8+1 au ocupat doar locul 6 ( a doua dată în afara podiumului în vreo 30 de ani ), nu prea mai văd vreo medalie (  în afara unei minuni oricând posibile ) și, să dea Domnul să mă dovedesc profetul mincinos, dar cred ca vom rămâne cu cele de până acum.

 

Sigur că momentan arătăm bine dar cum mai sunt încă 10 zile de intreceri și extrem de multe seturi de medalii,  înclin să cred ca vom termina aproximativ la fel ca la Rio 2016 ceea ce de fapt era de așteptat. Cum presa e procupata mai mult despre premiile banesti acordate de COSR nu vor avea prea multe subiecte.

De aceea într-o postare de tip mea culpa Lutac ( altfel o pană chiar talentată a GSP / Libertatea ) se întoarce la mereu suculentul subiect FC Gigi , jucăria tâmpitului național, Becali , care  ieri s-a facut de râsul curcilor , eliminată de niște unii despre care nici măcar unde vin pe hartă nu e cert.

Da, și noi, Luțac, GSP, ProSport, Eurosport, oricine continuă să scrie 3 articole după două declarații date pe aeroport de la d-alde Florin Vulturar, unul care vinde în străinătate pe zeci de milioane nestematele din Liga 1. Stați liniștiți, e și vina noastră. Hai să nu ne ascundem în spatele valului de miștouri - extrem de corect - aruncat spre FCSB. 

Acum, sunt foarte sigur ca Luțac & Co știu bine că jucăria lui Gigi nu mai e demult un club de fotbal  ci doar o tarabă vânzări / cumpărări din motive chiar simple, fiindcă un club de fotbal posedă

  1. - o conducere executivă
  2. - un staff de antrenori
  3. - un teren propriu

Cum niciuna din condiții nu există în cazul FC Gigi...despre ce și de ce mai vorbim ? 

Pentru dl. Luțac și colegii săi din presă recomand doar  studierea declinarii verbului "a ști" . Eu, tu, el/ea, noi, voi, ei, toți știm chestiile de mai sus despre FCSB.

Voi de ce le mai scrieți  ?!?

 

* Impotentele : FCSB, Sepsi și Universitatea Craiova

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu