vineri, 23 iulie 2021

Fotbalul românesc între Tokyo 2021 şi...

Cateva rezultate de ieri

  • Romania - Honduras 1-0 la Tokio
  • FCSB - Shakhter Karagandy 1-0 , Bucuresti
  • CSU Craiova -  KF Laci 0-1 . Elbasan ( Albania )
  • Sepsi OSK -  Spartak Trnava 0-0 , Trnava (Slovacia )

Una peste alta, bilant :  un autogol la Tokyo, un gol la Bucuresti, alte statistici ale meciurilor cu "marii" adevarsari ar fi de prisos. ( Fac o paranteza, japonezii s-au facut de cacao cu cifrele afisate, total false,  aratau zero suturi spre poarta in dreptul alor nostri, trust me, am vazut meciul si au fost minim 4 pe spatiul portii ).

Faza hazlie e alta : cu chin, cu vai, cu o echipa incropita si un autogol, am reusit sa avem si noi o victorie la J.O. Dar ce au facut minunatii gurnalisti sportivi damboviteni imediat dupa meci ? Au elogiat superbul autogol ( dupa ce cu greu s-au lamurit ca autogol a fost )  si au facut planuri pentru medalia care urmeaza alaturi de invitatii de serviciu ...

 ...dupa care mai pe seara a putut vedea tot omul lipsa totala de valoare a unor echipe de club care se viseaza jucand prin Europa. Ca o gluma : cu banii care urmeaza sa fie platiti de Manchester City pentru Harry Kane ( 160 milioane  euro cu un salariu de 550 mii saptamanal ) poti cumpara toata liga 1, cu jucatori si antrenori, cu tot.

E singurul motiv pentru care nu ma uit absolut niciodata la "campionatul" intern,  in care se practica alt sport decat in restul Europei , si cum nationala e oglinda acestuia...i rest my case.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu