duminică, 6 iunie 2021

Gunoaie bucureștene everywhere : eternul scandal Armand Clotilde vs Romprest

 

 

Dacă doamna Armand  își pregătea soluția de rezervă, când venea acest șantaj cu luare de ostatici din partea Romprest, doamna venea cu o soluție: altă firmă, din alt sector, cu armata, cu poliția, cu prefectura, cu cine o fi.

Nu a vrut asta, a vrut să se ajungă la această situație. A vrut să aibă vizibilitatea maximă acest război al ei cu Romprest, pentru că dacă nu se ajungea la situația asta, războiul s-ar fi desfășurat la tribunal. (...) asta este strategia dânsei, care este însă pe spinarea cetățenilor, pe pielea, pe organismul, pe plămânii lor. Și doamna Clotilde Armand alege niște metode în acest război în care victime colaterale sunt cetățenii.

 

  

 

Nu poți administra un sector cu gălăgie și aroganță. Și nu poți ascunde la nesfârșit incompetența în spatele așa zisei lupte cu mafia. Azi, Clotilde Armand e depășită de situație. Și în lupta cu mafia gunoaielor, și în administrarea de zi cu zi a sectorului.

 

N-as mai adauga nimic din scarba fata de toti actorii scandalului, dar asta e situatia : lumea a votat ca sa scape de hoti, aia insa au fost destepti si acum isi bat joc de noii prosti.

As for me , zic doar atat : daca ai chef sa te bati cu Mafia, trebuie sa ai avocati mai buni decat ai ei, Clotilde, altfel te lupti cu morile de vant pe spinarea fraierilor votanti.

UPDATE

Romprest a declarat aseara ca "situatia a fost dezamorsata", madam Clotilde insista - momentan doar pe facebook - cu plangeri penale. Nu mai zic ca un tembel Paslaru Dragos ar vrea ca problema sa ajunga pe...agenda UE.
Cine vrea sa continue scandalul si nu sa il rezolve, cred ca e deja clar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu