luni, 7 iunie 2021

Anglia - România 1-0 : de când sau de ce este "scandalos" să NU îngenunchezi pentru Black Lives Matter ?!

"Au fost reacții foarte diversificate când jucătorii Angliei au îngenuncheat înainte de startul meciului. Huiduielile puternice și prelungite* au fost combinate cu multe aplauze"- Phil McNulty, reporter BBC

 


La fel cum s-a întâmplat la amicalul cu  Austria, fanii britanici prezenți în tribune i-au huiduit din nou pe jucătorii naționalei „Three Lions” pentru decizia de a îngenunchea înaintea fluierului de start.

Numai ca de data aceasta cativa habarnisti de la tabloidele romanesti "de sport" au scris ca i-ar fi huiduit pe...Stanciu si Nedelcearu care nu ingenuncheasera, dar astia sunt si atat ii duce capul in presa damboviteana.

Totusi, in fond, ce ar fi scandalos in a refuza sa ingenunchezi non-stop, poate pentru o cauza dreapta, doar fiindca asa vor unii ? Chestia asta inventata in SUA de un fotbalist mediocru, si care se practica de niste ani,  a folosit la ceva ? 

Despre meci doar atat : Anglia B - Romania 1-0.

 

* "puternice și prelungite" e o exagerare nedemna de BBC, am vazut meciul cu sonorul dat la maxim la momentul intonarii God Save The Queen.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu