joi, 8 decembrie 2022

Karl Nehammer umilește România : "Să ne amintim că Hitler a fost austriac ?"

A fost una dintre cele mai tensionate întâlniri politice la care am participat. Din păcate, acest om a respins orice argument rațional. A anulat orice a propus Comisia Europeană, a negat orice raport sau statistică. Pur și simplu, a luat o decizie absurdă. Vrea doar să umilească România în mod inacceptabil.

Ce fac acum cancelarul Nehammer și partidul său înseamnă, peste jignirea și desconsiderarea României, o lovitură de stat împotriva Uniunii Europene, statul fiind Austria (...) Să ne amintim că Hitler a fost austriac? 

 

În fond de ce nu ne-am aminti, este un fapt istoric de netăgăduit, în plus, clădirea în care s-a născut sceleratul austriac e întreagă și la locul ei în Braunau am Inn și , dacă Nehammer îi seamănă, cu atât mai rău pentru Austria & U.E.
"Bulgaria a anunțat că, dacă nu va fi primită, va boicota toate hotărârile pe care UE le va lua de acum înainte în problema migranților..." 
Am fix aceeași părere ca bulgarii și, cum timpul amânărilor la misto gen "mai punem problema la pulivară prin Martie" a trecut , paharul e plin, aștept să văd politicianul român capabil să iasă si să spună Europei același lucru, clar si răspicat : așa nu mai merge !
Iohannis Werner Klaus și Ciucă Nicolae , se aude ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu