sâmbătă, 10 decembrie 2022

Ciucă i-a dat lui Nicuşor Dan 10 teme pentru vacanță

  • "Propun ca, până la sfârşitul lunii ianuarie, organizaţia PNL Bucureşti să gândească un plan în zece puncte pe care să-l dea primarului general cu termene precise de implementare în prima jumătate a anului viitor. În funcţie de realizări, vom decide în ce măsură vom dori sau nu să-l mai sprijinim în Consiliul General"
  • "Nu înţeleg întru totul poziţia PNL în Bucureşti. Suntem la Putere sau suntem în Opoziţie? (...) Un municipiu cu electorat preponderent liberal are nevoie de conducere liberală şi sunt convins că suntem cu toţii de acord cu acest lucru, dar la fel de bine sunt convins că şi dumneavoastră gândiţi că nu vom putea câştiga din nou Bucureştiul mergând doar pe ideea că dreapta trebuie să conducă. Vom putea câştiga doar dacă vom arăta că avem o viziune, un proiect pentru această capitală europeană"


Am o veste tristă pentru gen. Ciucă, seful PNL : la ora asta ( și ar cam trebui s-o știe ) PNL e tare departe de a câștiga ceva pe cont propriu și poate, repet, poate doar într-o alianță cu USR să atingă scorul PSD. Dar nu văd cum se poate face asta chiar dacă mai e destul timp până în 2024.
Cât despre Nicușor Dan, care a răspuns că abia așteaptă discuția cu PNL, cred că soarta lui e deja scrisă, intențiile au fost bune, dar faptele vorbesc și cum totul s-a mișcat în doua viteze : încet și deloc...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu