vineri, 23 decembrie 2022

Hermannstadt FC - altă poveste tragi-comică din fotbalul dâmbovițeano - burlenesc

Dupa trei vești bune : inaugurarea noii arene din Sibiu plus două victorii impresionante, 4-0 cu Farul și 1-0 împotriva campioanei CFR Cluj, adică primele două clasate, „bomba” finalului de an a fost cadoul de Craciun pentru sibieni : depunctarea cu 9 puncte din cauza problemelor financiare ( datorii avute pe durata sezonului ). 
Decizia este deja oficială, confirmată  în clasamentul de pe site-ul FRF, deci și căderea de pe locul de playoff câștigat pe teren pe loc de playout ( și cine poate ști câte depunctări mai urmează ).
Știm că avem dreptate și este o chestiune de timp până când inclusiv Tribunalul de Arbitraj Sportiv (T.A.S.) din Lausanne, Elveția, ne va recunoaște acest fapt ! Așa că vom lupta pe toate căile juridice posibile! În astfel de momente dificile avem nevoie de înțelegerea, răbdarea și susținerea tuturor suporterilor noștri. Contează enorm! Sibiul are fotbal! ( aici )
Situația pare trasă la indigo cu aceea de anul trecut* când Clinceniul și Mediașul au pățit la fel și întrebarea e simplă dar federalii nu o aud : de ce nu sunt înscrise în campionat doar echipele care pot demonstra cu garanții solide, bancare, că au bugetul necesar pentru întreg sezonul ?
Dar burlenii care fac poze prin Qatar & iorguleștii care dorm adânc știu că nu pot face așa ceva deoarece din 16 echipe ar rămâne cu maxim vreo 4-5 și adio bani din drepturile TV 😎

* Altă situație identică cu aceea de anul trecut avem în Liga II unde o echipă fără drept de promovare - CSA Steaua -  se pregătește pentru barajul de...promovare.
Curat fotbal de circ.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu