miercuri, 2 decembrie 2020

Pentru interesele cărui stat votează Dacian Julien Cioloș liderul Renew Europe în Parlamentul European ?

Renew Europe condus de eurodeputatul USR-PLUS Dacian Cioloș, a votat împotriva mai multor amendamente propuse în cadrul dezbaterii Pactului ecologic european, care ar fi ajutat din punct de vedere economic regiunile defavorizate din România.  Prin votul lor împotriva acestor amendamente, eurodeputații Renew Europe au afectat interesele României, privând-o de sprijinul financiar adecvat pentru închiderea zonelor miniere poluante din țara noastră, respectiv de ajutorul prin care țara noastră să facă tranziția mai ușor către o economie neutră din punct de vedere al impactului asupra climei.

 


 

De asemenea, Dacian Cioloș s-a opus unui amendament care prevedea crearea unui Fond de solidaritate al UE, în valoare de 50 de miliarde de euro, pentru combaterea pandemiei de Covid-19 și a consecințelor sale. Întregul grup Renew Europen din Parlamentul European, al cărui președinte este Dacian Cioloș, a votat împotriva amendamentului. De cealaltă parte, grupul PPE, din care fac parte și europarlamentarii PNL a votat în favoarea sumelor alocate, care au fost cuprinse și în Rezoluția finală a Parlamentului European din 17 aprilie 2020 referitoare la acțiunea coordonată a UE pentru combaterea pandemiei de COVID-19 și a consecințelor sale.

Intreaga poveste o puteti citi in link ( evident ca  nu ar fi putut-o  publica scribii angajati de  USR-Plus gen Tapalaga - G4Media, Tolontan - Libertatea sau Hotnews, nu-i asa ? ) si faptul ca ea nu e infirmata de Ciolos spune destule.

Dar asta este doar problema celor care nu vor sa citeasca sau ignora sa vada chestiile de mai sus, exista destui fanatici pe facebook care refuza sa cerceteze o stire "Ah, daca e scrisa de cutare, e fake " dar inghit cu voiosie orice slogan. Totusi  un lucru vi-l pot spune cu  certitudine : Dacian Julien poate ajunge premier...doar dupa alegerile din Franta dar in Romania - niciodata.

Prietenii din SIE stiu de ce...

As for me, imi mentin pronosticul : USR - Plus va refuza sa intre in orice fel de coalitie de guvernare. Mai vorbim aici dupa 7 Decembrie

UPDATE 

Alta sursa pe acelasi subiect

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu