sâmbătă, 30 mai 2020

Poza "virală" cu membri ai guvernului sărbătorind ziua lui Ludovic Orban

„Este o poză de ziua mea, după ora 15 că eram cu mai mulţi colegi de-ai mei, mi-au făcut o surpriză şi au venit să-mi ureze la mulţi ani. (...) Sunt fumător. Mi se întâmplă să fumez. Era o ocazie de ziua mea, la care am avut nişte invitaţi şi la care am permis să se fumeze. Recunosc. Asta este. Dacă e nevoie plătesc amenda, nu mă dau în lături. Greşeala e umană. Ni se întâmplă multora"

O sampanie, o bere, un whiskey mic, o tigara , fara masca, nu foarte departati unii de altii , aniversand cei 57 de ani impliniti de Orban Ludovic in interiorul cladirii Guvernului.
Gresit ? Fara indoiala. Merita amendati cei din foto ? Obligatoriu. Poate ca Orban ar fi trebuit deja sa anunte ca s-a auto-amendat renuntand la o parte din salariu, nu stiu,  doar o idee.
Sau, si se cam vantura ideea, a fost o operatie de imagine la care PSD a pus botul rapid . Uite frate, oameni normali, si-a zis romanul simplu, stau la un snaps si o tigara de ziua lor la fel ca noi...
Dar veselia generala a PSD , mai ales a pontanacimii care face cu ochiul catre mai noii aliati pluseristi, e de pomana atata vreme cat alternativa e ceea se vede in cateva foto care nu sunt deloc vechi ( doar ultima are vreun an si ceva )

 

Despre efectul asupra electoratului ? Zero.
Sa ridice mana cine NU a baut ceva la birou cu colegii de ziua lui. Dar desigur, aia nefiind PSD-istii care foloseau carciumile in mod organizat cu convocator, ca la comunistii seriosi.
PS
Eu as fi aflat pana acum cine a sifonat poza catre PSD, e chiar simplu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu