marți, 26 mai 2020

Alo, Firea, Băluță se aude și pe la voi sau sunteți prea ocupați cu marele fiasco al testării bucureștenilor ?


  • 75 de persoane - rezidenți și angajați ai unui cămin de bătrâni din sectorul 4 al Capitalei - sunt infectate cu coronavirus, anunță Direcția de Sănătate Publică. Focarul din căminul de bătrâni a izbucnit din cauză că "nu au fost instituite, de către personalul medico-sanitar și administrativ, toate măsurile care să prevină apariția sau răspândirea de boli transmisibile (neefectuarea dezinfecției terminale prin nebulizare, nu au fost stabilite spații special amenajate pentru echiparea/dezechiparea personalului angajat, nu au fost actualizate procedurile specifice)". DSP a amendat conducerea Centrului Rezidential de Îngrijire și Asistență pentru Persoane Dependente Berceni cu 20.000 de lei


In timpul asta Pandele Firea statea la o masa alaturi de Baluta ( centrul de mai sus se afla in sectorul 4 ) si se lauda cu marele ei proiect care  (  crede ea  ) ii va aduce pe 10000 de voluntari bucuresteni pe Arena Nationala.
Momentan  nu a gasit decat 8500 de amatori dar na, poate inca nu s-o fi mobilizat PSD Voluntari sau toti angajatii Primariei si societatilor ei.
Dar desigur nu a uitat sa adauge 36 ( treizecisisase ) de poze pe facebook...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu