sâmbătă, 22 februarie 2020

De-a râsu '- plânsu' cu Pandele Firea & "Vinieta Oxigen" , un referendum pe...facebook




Minciuni in cascada debitate pe fondul icoanelor si pozelor de famiglie din spate

  • - "are 600 de mii de vizualizari". Zau ? Fals. 175 mii pana sambata dimineata la ora 9 cu tot cu trollii PSD si fake profiles de care facebook e plin. Ca sa nu mai adaug si votul multiplu, deh, stravechi obicei PSD plus faptul ca pe facebook poate vota si bucuresteanul din Slatina sau Vaslui fara nicio problema.
  • - "ţinem cont de mesajele corecte, civilizate, care nu conţin injurii" Fals. Tot omul care  a criticat-o vreodata a fost blocat de tuoapa si stafful ei deci nu mai poate vota sau trimite mesaj.  
„Referendumul" tuoapei pe "vinieta Oxigen" a sunat cam asa : "Vreți să dați niște bani ca să mergeți cu mașina ?" si evident că l-a făcut pe Facebook, deoarece unele chestii cum ar fi taxele  nu se pot supune legal unui referendum.
La fel de evident ca a obținut rezultatul pe care știa că-l va obține : 90% nu vor să plătească, vor să mearga cu mașinile alea care polueaza ca la Auschwitz dar să nu dea bani. Tipic.
Exemplu de manual de manipulare a prostimii: uite cum voia ea sa scape de poluare dar vocea Facebook a bucurestenilor nu i-a dat voie...Box populi, box Dei !
Garnisim la chestia asta și cateva limbi umede recent aplicate ( gratuit, nu-i așa ? ) de vechiul coleg și tovarăș Lucian Mânuță într-un interviu-șuetă și vedem cu ce se ocupă cucoană primarizda ghenerala de 4 ani : PR și iarăși PR plus manipulare, adica veritabila scoala securistica Intact.
În timpul asta cam toate vocile importante si/sau rationale cer opoziției la PSD, și anume PNL + USR + PMP , să se înțeleagă o dată pentru totdeauna asupra unor candidați comuni ca să se termine cu coșmarul catastro_Firea și opozitia...se ceartă nonstop agitati de psihopupi gen Caramitru Jr. sau, mai nou, Barna pe care il credeam mai naiv dar nu chiar intr-atat de prost sau  manat de cine-mai-stie-ce interese...😎
Make no mistake : nimeni nu îi va ierta dacă ratează Primăria București și sectoarele, n i m e n i 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu